Hvordan reise billig rundt i verden?

MrOferto
Hvem vil ikke reise virkelig billig? Hver person er unik og har forskjellige preferanser og spesifikke krav. Noen liker 5-stjerners hotell med all-inclusive, mens andre er fornøyde med bare et vandrerhjem. Noen liker direktefly uten unødvendige mellomlandinger, mens andre foretrekker mellomlandinger for å kunne oppdage flere destinasjoner.
Hvordan reise billig rundt i verden?

Hvordan finne billige flybilletter?

Fleksibilitet sparer deg mye penger når du reiser. Flybilletter er grunnlaget for reisen (hvis du ikke planlegger å kjøre eller ta buss). De billigste billettene får du når du har fleksible datoer. Da kan du virkelig fange opp billige flybilletter. I dag finnes det mange nettsteder som søker etter flybilletter for deg, og du kan sortere dem fra de billigste. Tips til deg: Takket være cashback-nettsteder kan du også spare penger på flybilletter. Du får tilbake en del av pengene for hvert kjøp. Dette gjelder også for flybilletter.

Følg med på flytilbud. Hvis du har drømmelandet ditt som du ønsker å besøke, men er åpen for hvilken som helst avreisedato, bør du regelmessig sjekke nettsteder som fungerer som sammenligningssider for billige flybilletter.

Vær åpen for nye muligheter. Hvis det ikke spiller noen rolle hvor eller når du flyr, bør du følge med på nettsteder som søker etter billige flybilletter over hele verden for deg.

Hvordan spare penger på overnatting?

Overnatting er en av de største utgiftene under reisen din. Men det er ikke noe som ikke kan håndteres fornuftig. På hvert sted kan du finne hoteller som har aktuelle tilbud. Og hvis de ikke har det, kan du bruke kuponger. Det er viktig å bruke rabattkuponger, lete etter hoteller med tilbud, eller se etter overnatting i billigere deler av byen. Det er imidlertid viktig å betrakte reisen som en helhet. Noen ganger kan det være mer gunstig å bo sentralt, spesielt på steder hvor lokal transport er dyrt.

En god alternativ til billig overnatting kan være Airbnb. På Airbnb tilbyr private personer forskjellige typer overnattingsmuligheter. Airbnb kan gi deg en nærmere opplevelse av lokal kultur og vise deg et annet perspektiv på innbyggerne i reisedestinasjonen din.

Hvordan spare penger på selve reisen?

Ikke ta taxi fra flyplassen. Etter å ha kjøpt flybillettene, søk opp hvilke apper som er tilgjengelige i landet du skal reise til, og bruk gjerne invitasjonskuponger for å spare enda mer. Mange shuttlebusser og tog fra flyplassen fungerer etter prinsippet "jo tidligere du kjøper, jo billigere blir det". Det tar bare noen få minutter og sparer deg penger.

Gå til fots overalt. Selvfølgelig mener vi overalt der det er mulig. Du vil spare penger på transport og få se mer av stedet du er på.

Pakk smart. Vi anbefaler bare å ta med deg en stor bagasje i ekstreme tilfeller, selv om det er inkludert i flybilletten. Den blir borte, er tung å bære, og du må sjekke den inn, noe som tar timer. Dessuten inkluderer lavprisreiser vanligvis bare håndbagasje i prisen.

Kjøp et lokalt SIM-kort. Hvis du planlegger å bli i et land en stund, bør du definitivt skaffe deg et SIM-kort fra en lokal operatør for samtaler og håndtering av saker.

Ikke glem studentkortet. Hvis du har et ISIC (International Student Identity Card), må du ikke glemme å ta det med deg. Du får rabatt på inngangsbilletter til mange severdigheter eller kan reservere flybilletter billigere.

Prut. Som turist har du lov til det. Lær deg å prute og forhandle om prisen.

Du trenger ikke bruke en formue for å besøke vakre steder og utforske verden, det er mulig uten et reisebyrå. Vet du allerede hvilket reisemål som blir ditt neste?

"Reising er aldri et spørsmål om penger, men om mot" - Paulo Coelho

« Oppdag Norges skjulte perler: Sommeraktiviteter du ikke visste eksisterte Forfriskende sommertips: Hold deg kjølig og nyt kjølige øyeblikk »